woensdag 16 maart 2016

Een workshop met eens een keer iets anders omdat het pasen is , een bloemstuk/taart gemaakt bij Petra , was echt heerlijk om te doen , deze zet ik in mijn kapsalon :)



zondag 13 maart 2016

Vandaag teruggekomen van een super gezellig weekeinde met resultaat een bijna kant en klare gepimpte Wijnkistje. Thuis nog even wat radertjes opgeplakt , nog wat inka gold eroverheen en klaar was ie :)


donderdag 10 maart 2016

 Dit canvas is gemaakt naar aanleiding van een docu op TV over een jonge man die hier in Nederland een uitvinding had verzonnen waardoor  het apparaat wat hij bedacht had  onze zeen weer vrij kan krijgen van drijvend plastiek  .
 Bij dit canvas heb ik eerst de achtergrond gemaakt inclusief. inkleuren , dan de schelpen , stukken schoors ect opgeplakt en alles bewerkt met Gesso en daar weer overheen gesprayd .



Mijn eerste drie pogingen om op papier te werken .Bij de onderste heb ik probeert zonder foto te werken en dan was bevrijdend , lekker alles loslaten en gewoon plakken . Bij de andere twee was iets meer denkwerk vereist vanwege de verhoudingen .Alles bij elkaar vond ik het leuk maar mijn hart ligt toch wel bij canvas of materiaal dat ik kan pimpen .